Omgeving

Onze mooie locatie, met daarop onze authentieke stolpboerderij en stallen, is gelegen in het Noord-Hollandse plaatsje Wijdewormer op de Noorderweg 104 (tussen Purmerend en Zaandam). De stolpboerderij en stallen zijn in Zaanse stijl gebouwd en hebben daardoor hun oer Noord-Hollandse uitstraling behouden. Onze locatie ligt op bijna 5 hectare natuurgrond en heeft daarnaast in de omliggende polder nog beschikking tot een overige 65 hectare.

Natuur

Het Wormerveld is onderdeel van het grootste aaneengesloten veenweidegebied van West-Europa. Het bestaat uit honderden weilandjes omgeven door ruisende rietkragen en smalle slootjes. Samen met boeren beheren we dit prachtige natuurgebied.

Ligging

Hoewel landelijk gelegen, bevinden zich binnen een straal van 10 kilometer winkels, sportfaciliteiten, recreatiegebied Jagersplas en de Zaanse Schans. Vanuit Huize 104 kan op uw verzoek passend vervoer worden geregeld.

Paardenfokkerij Stal 104

Op het erf van Huize 104 zit ook het paardenbedrijf Stal 104. Met grote passie worden hier veulens gefokt waarvan een flink aantal uitgroeit tot toppaard voor de dressuursport. Het bedrijf biedt ruimte aan circa 40 paarden en veulens.